Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

2 серпня 2023 року відбулась нарада з керівниками та старостами Сокирянської, Новодністровської та Вашковецької територіальних громад

Дата: 03.08.2023 10:45
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

 💥Війна – змінила наше життя і міняє пріоритети.

👆Значна увага сьогодні зосереджена на захисті населення і територій під час військових дій та забезпеченні постійної, скоординованої роботи усіх ланок влади.

‼️ 2 серпня 2023 року в залі засідань Новодністровської міської ради відбулась нарада при заступнику начальника районної військової адміністрації Віталію ПОПОВУ з керівниками та старостами Сокирянської, Новодністровської та Вашковецької територіальних громад за участі начальника 2 відділу Дністровського РТЦК та СП, Івана СЕРЕБРЯНСЬКОГО, офіцера групи по роботі з добровольчими формуваннями управління 107 окремої бригади Сил територіальної оборони Алли ВОЙЧЕНКО та начальника відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами Ольги БЛАГОДУШКО. Фото без опису

📝Під час наради обговорено питання стану готовності до використання захисних споруд цивільного захисту, протирадіаційних укриттів, споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів у населених пунктах громад, про стан виконання мобілізаційних заходів та про організацію і здійснення загальновійськової підготовки громадян України до національного спротиву.

🇺🇦 Війна триває. Ворог жорстокий і підступний. Дуже важливо, щоб кожен із нас робив свій внесок, докладаючи максимальних зусиль для Перемоги і для підтримки економіки України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь