Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У межах програми єРобота розширено бізнес з надання послуг дизайну інтер'єру в Чернівцях

Дата: 03.08.2023 13:21
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

🫱Підприємниця Іванна-Марія Мельник, власниця бренду «Pasteli Interiors» використала грантові кошти урядової програми єРобота «Власна справа» на розширення власного бізнесу, зокрема надання послуг студії дизайну інтер'єру.

👇Кошти гранту використані на придбання комп'ютерного обладнання, яке дало можливість створити 2 робочих місця для дизайнерів-візуалізаторів.

Фото без опису🔵За словами жінки, кількість охочих замовити послуги більша, ніж можливість компанії їх опрацювати, тому дуже потрібно розширення штату працівників та збільшення виробничих потужностей.

🏠Попит, ринкова ніша та трудовий потенціал регіону сприяють масштабуванню бізнесу та формуванню додаткових робочих місць.

👉За три роки роботи дизайн-студії, вже сформовано команду професіоналів, яка нещодавно поповнилася двома новими працівниками. Створюються не просто гарні інтер’єри, а продумані дизайн-проєкти з нестандартними рішеннями, які втілюють мрії в життя.

Фото без опису

➡️Нагадуємо, що подати заявку за програмою урядового проєкту єРобота можна прямо зараз через портал Дія. (bell) З інформацією про нову урядову програму, яка стартувала 10 квітня поточного року для ветеранів та їх подружжя, можна ознайомитись також на порталі у розділі «Грант для ветеранів».

🇺🇦Єдина умова всіх програм - це створення нових робочих місць, що сприятиме прискоренню відновлення економіки України.

❓У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь