Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робочий візит буковинської делегації до Німеччини у межах щорічного заходу «Чотири регіони для Європи»

Дата: 11.08.2023 15:58
Кількість переглядів: 71

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🇺🇦🇩🇪Триває робочий візит буковинської делегації до Німеччини на чолі з першою заступницею начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк у межах щорічного заходу «Чотири регіони для Європи».

Представники нашої області провели робочу зустріч з керівництвом мерій Вільдпольдсріда і Кауфбойрена, відвідали місцеву лікарню, енергонезалежне селище з метою переймання досвіду.

З округом Швабія наше співробітництво триває вже понад 20 років. Це надійний партнер, перевірений часом.

💬«Ми вдячні нашим друзям з округу Швабія за ту неоціненну допомогу, яку вони надають як українцям за кордоном, так і жителям Чернівецької області. Завдяки співпраці наші громади вже отримали пожежні автомобілі, транспорт високої прохідності для рятувальників та Путильської лікарні, мікроавтобуси для перевезення людей з інвалідністю. Ми разом створили безбарб’єрний простір в Центрі «Допомога життю» та відкрили соціальне кафе «Горнятко» в Лужанах. Постійною є допомога Центру «Особлива дитина» та Кіцманському центру «Дзвіночок», закладам охорони здоров’я нашої області. Округ Швабія передав нам і генератори та інше обладнання для Недобоївської, Хотинської та Брусницької громад. Окрему вдячність висловлюю за велику кількість гуманітарних вантажів, які доставлені в Чернівецьку область для підтримки внутрішньо переміщених осіб», — зазначила Альона Атаманюк.

Підтримка Чернівецької області продовжуватиметься. Наступного тижня Недобоївська громада отримає від округу Швабія вантажний автомобіль, а Магальський дитячий будинок — мікроавтобус з рампою.

💬«Наразі ми посилено працюємо заради того, щоб Хотин і Швабмюнхен, а також Мамаївці та Кауфбойрен стали містами-побратимами. Це дозволить активніше розвивати соціальні, культурні та економічні відносини не лише між нашими регіонами, але й між країнами загалом», - каже Альона Атаманюк.

🔔Слідкуйте за новинами області в Телеграмі 👉🏼 https://t.me/+2G5xLpLgculmYTAy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь