Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

18 серпня 2023 року з 14.00 до 17.00 на Центральній площі селища Кельменці буде проведено «День ментального здоров’я»

Дата: 17.08.2023 14:57
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

‼️18 серпня 2023 року з 14.00 до 17.00 на Центральній площі селища Кельменці буде проведено «День ментального здоров’я».

 

 

🇺🇦Захід проводиться в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою ЗЕЛЕНСЬКОЮ, на базі Координаційного центру підтримки цивільного населення при Дністровській районній військовій адміністрації.

🔰Учасники заходу – Міжнародна організація з міграції, Міжнародна організація HelpAge, Міжнародна організація «Save the children», Благодійні організації «Благодійний фонд «Рокада», «Право на захист», «Позитивні жінки», «100% життя», Регіональна робоча група «Психічне здоров’я та психосоціальна підтримка», ДУ «Чернівецький обласний центр контролю та профілактичних хвороб», Чернівецький обласний медичний діагностично-реабілітаційний центр надання медичних послуг , Кельменецький центр первинної медико-санітарної допомоги, Департамент соціального захисту населення обласної військової адміністрації.

👪Цільова аудиторія – внутрішньо переміщені особи, діти, молодь, сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та усі бажаючі отримати послуги з психічного здоров’я.

📝В програмі заходу тренінги ,психосоціальна підтримка, активності та арт-терапія для дітей, активності з психосоціального розвантаження майстер-класи для осіб похилого віку, спрямовані на психосоціальної підтримки, тестування інфекційних хвороб та надання медичних послуг.

💛💙Запрошуємо всіх бажаючих доєднатися до "Дня ментального здоров'я"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь