Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Чернівцях є перша переможниця за програмою «Грант для ветеранів та їх подружжя»

Дата: 05.09.2023 09:30
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

📌У Чернівцях є перша переможниця за програмою «Грант для ветеранів та їх подружжя»

👉У Чернівцях є перша переможниця за програмою «Грант для ветеранів та їх подружжя». Юлія Софронюк, дружина учасника бойових дій, вирішила скористатися грантовою програмою та відновити бізнес, який провадили до початку війни з чоловіком. Її бізнес-ідея полягає у відкритті власного виробництва швидкої їжі «ФАСТ-ФУД».

💰Підприємниця підготувала бізнес-план та найближчим часом отримає на рахунок кошти гранту 500000 грн., який буде спрямований на придбання обладнання. Для реалізації бізнес-ідеї жінка планує залучити власні кошти.

☝️Раніше ми виготовляли багети, бутери (паніні), роли, маємо в планах виготовляти бургери. У своєму виробництві ми використовуємо якісну сировину, маємо перевірених постачальників, - розповідає учасниця грантової програми. - Ми вже займались цією справою і мали хороші результати. Але війна змішала всі карти, чоловік, будучи свідомим громадянином з перших днів повномасштабного вторгнення став до лав ЗСУ.

➡До війни підприємці працювали на орендованому обладнанні та в орендованому приміщенні. Тепер дружина готова відновити справу, в яку подружжя вкладало душу.

У планах підприємниці вийти на новий рівень виробництва хлібно-булочних виробів, але вже у власному приміщенні та з власним обладнанням.

💙💛Допоки мій чоловік захищає нас від ворога, я готова будувати економічний фронт у Чернівцях, створювати нові робочі місця, сплачувати податки, розвивати справу та вкладати в це душу, - зазначає Юлія Софронюк.

🔹З інформацією про урядову програму для ветеранів та їх подружжя, можна ознайомитись сайті Державного центру зайнятості у розділі «Грант для ветеранів».

🔔У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь