Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Малі та середні підприємства району - основа економіки

Дата: 18.09.2023 13:29
Кількість переглядів: 101

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🔰Дністровський район – мальовничий край, який славиться родючими землями, працьовитими людьми і багатими врожаями. Малі та середні підприємства завжди були, є та будуть основою економіки, тим паче у воєнний час. Керівництво Дністровської районної військової адміністрації відвідало з робочим  візитом ряд сільськогосподарських підприємств району, одне із них - «Дністрові сади».

🌳🌳🌳ТОВ «Дністрові сади» зарекомендувало себе на ринку, як потужну компанію, відому своїми добротними садовими плантаціями. Виробництво знаходиться  на території села Селище і працює в районі з 2012 року.

🍎🍏🍑🌾🌱На даний момент на садових площах товариства вирощують 178 га яблунь, (найпопулярніших сортів Ґо́лден Делішéс, Ред Чіф, Га́ла та Гренні Сміт), 21 га – абрикос та близько 100 га – зернових культур. 

☝ТОВ «Дністрові сади» застосовує новітні французькі технології садівництва, зокрема, захисну антиградову сітку, 
особливе крапельне зрошування, а також використовує засоби захисту рослин, які дозволені в Україні. Зі своїм врожаєм може конкурувати з кращими європейськими товарами.

🚛🛒Реалізовують високоякісні фрукти у відомі мережі супермаркетів, зокрема  Metro, Ашан, Сільпо, Новус, Varus, ЛотОК. Також незмінними замовниками впродовж багатьох років залишаються закордонні фірми з Європи та Сходу.        

👨‍🌾💪Працелюбність, сумлінна праця та любов до своєї справи завжди втілюються у найкращі результати. Радіємо, що цю думку вкотре підтверджують наші надзвичайні виробники.💙💛
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь