Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В рамках проведення інформаційної кампанії члени Координаційного центру підтримки цивільного населення при Дністровській районній державній адміністрації взяли участь у засіданні круглого столу організованого Дністровською філією Чернівецького обласн

Дата: 29.09.2023 16:13
Кількість переглядів: 142

Фото без описуФото без опису⚡️За ініціативи Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України триває інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен», мета якої забезпечити успішну інтеграцію внутрішньо переміщених осіб у нові громади, що допоможе покращити економічну ситуацію в країні та полегшить боротьбу України з ворогом.
☝️В рамках проведення інформаційної кампанії члени Координаційного центру підтримки цивільного населення при Дністровській районній державній адміністрації взяли участь у засіданні круглого столу організованого Дністровською філією Чернівецького обласного центру зайнятості.
📌Спеціалісти служби зайнятості ознайомили присутніх із спектром сервісів та послуг для працевлаштування переселенців на новому місці. Щоб скористатися деякими послугами, людям зовсім не обов’язково реєструватись у центрі зайнятості. Це, зокрема, підбір роботи, профорієнтаційні послуги, отримання ваучера на навчання тощо. 
🗣Учасники круглого столу обговорили деякі проблемні питання, з якими доводиться зіштовхуватися у практичній роботі, обговорили зміни та новини чинного законодавства, а саме про  створення Рад з питань ВПО, які мають на меті допомагати інтеграції внутрішньо переміщених осіб. Серед основних завдань таких рад - сприяння забезпеченню соціального захисту ВПО, їх працевлаштування, забезпечення житлом, надання психосоціальної, медичної та правової допомоги тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь