Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС Дністровської районної  військової  адміністрації

Дата: 06.10.2023 14:46
Кількість переглядів: 59

Фото без описуФото без опису‼Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС Дністровської районної  військової  адміністрації.
  ➡Сьогодні, 6 жовтня  2023 року, під керівництвом голови районної комісії ТЕБ та НС, начальника районної військової адміністрації  Віталія ЯКУБЕНКА  відбулося  засідання районної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.     
 👉До участі у засіданні долучилися члени районної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій,  керівники окремих відомств, організацій та установ району.
  ☝Комісія розглянула питання стану готовності об’єктів житлово-комунального господарства в територіальних громадах району до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 року, обговорили питання безперешкодного доступу до об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту.
  ☝Заступник начальника Дністровського районного відділу Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області Олександр  МОСТОВИЙ поінформував присутніх про заходи щодо попередження виникнення пожеж в природних екосистемах на території громад Дністровського району. 
  📝За результатами обговорення комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Дністровської районної військової адміністрації   прийняла відповідні рішення щодо  забезпечення своєчасного реагування на випадок виникнення надзвичайних ситуацій в районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь