Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 11 жовтня 2023 року, в Україні вперше відзначають професійне свято фахівці логістичного забезпечення Збройних Сил України, яке встановлене наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія ЗАЛУЖНОГО

Дата: 11.10.2023 14:08
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

‼️Сьогодні, 11 жовтня 2023 року, в Україні вперше відзначають професійне свято фахівці логістичного забезпечення Збройних Сил України, яке встановлене наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія ЗАЛУЖНОГО.

👆 Яким би потужним не було військо, без надійної логістики у тривалій війні воно приречене на поразку. Пальне, боєприпаси, продовольство, вода та інше — критично необхідні на передовій, аби знищувати ворога.

⚡Нині фахівці логістичного забезпечення, як ніколи, важливі і потрібні в умовах війни. Саме вони аналізують потреби війська, реалізують і доставляють усе необхідне українським захисникам, докладаюч всіх зусиль для належного постачання фронту. І все це — за складних умов, коли ворог постійно полює та завдає ударів по наших логістичних центрах, складах і маршрутах.

➡️Діяти наперекір небезпеці, перешкодам і завжди за невідкладної терміновості часу – основне завдання фахівців логістичного забезпечення ЗСУ.

🇺🇦#Сили_логістики_ ЗСУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь