Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Агенції регіонального розвитку Чернівецької області відбулося засідання робочої групи з розробки та погодження Регіонального плану управління відходами на Буковині

Дата: 11.10.2023 16:08
Кількість переглядів: 130

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

☝️В Агенції регіонального розвитку Чернівецької області відбулося засідання робочої групи з розробки та погодження Регіонального плану управління відходами на Буковині.

У ньому взяв участь заступник начальника ЧОВА Олександр Янков, фахівці обласної військової адміністрації, представники спеціалізованих установ тощо.

🗣️Зокрема, члени робочої групи обговорили проблеми, з якими зіштовхується область під час управління відходами та методи оптимізації цих процесів. Основним питанням зустрічі став початок роботи над створенням Регіонального плану управління відходами.

Зазначимо, що Регіональні плани управління відходами міститимуть взаємопов’язані завдання та заходи, які охоплять всі види діяльності, що належать до повноважень місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування у сфері управління відходами, у тому числі щодо вибору оптимальної системи поводження з відходами (інфраструктура для збирання, роздільного збирання, перероблення, оброблення та видалення) та практичні заходи, що необхідні для її впровадження.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь