Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робота на Буковині: кому пропонують найбільші заробітні плати

Дата: 19.10.2023 10:20
Кількість переглядів: 64

Фото без описуРобота на Буковині: кому пропонують найбільші заробітні плати
☝️Станом на 19 жовтня 2023 року у базі даних Чернівецької обласної служби зайнятості 745 вакансій. 26 пропозицій роботи з оплатою від 20 до 50 тис. грн.  75 – з оплатою від 15 до 20 тис. грн,  249 –  з оплатою від 10 до 15 тис. грн.
🟦«З початку року роботодавці поінформували про наявність майже 5 тисяч вакансій, рівень їх укомплектування становить понад 72%, роботу з початку року знайшли понад 4 тисячі осіб», - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.
📌На оплату 50 тис. грн роботодавець шукає системного програміста, до обов’язків якого входить розробка програм для мікроконтролерів,  підтримка поточних проектів та розробка нових пристроїв, моделювання цифрової та аналогової схемотехніки.
📌Зарплату понад 43 тис. грн пропонують на посади асистента геоінформаційних систем  IMPACT та асистента з обробки даних для REACH.
📌25 тис. грн пропонують головному бухгалтеру та начальнику сектора із вміннями керувати  командою торгових представників.
📌Оплату понад 20 тис. грн пропонують фельдшеру ветеринарної медицини, технологу, заступнику начальника відділу, бухгалтеру, обвалювальнику м'яса, закрійникам, швачці, лікарю-патологоанатому, модельєру-конструктору, слюсарям-електрикам з ремонту електроустаткування, адміністратору, лікарю-рентгенологу, менеджеру (управителю) із надання кредитів, електрогазозварнику, гістологу, ерготерапевтам.
➡️З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості   https://is.gd/wfKbl0.
❓У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+9a_zHvyXBTYzYWIy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь