Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оновлення ситуації станом на 6 ранку, 7 листопада 2023 року

Дата: 07.11.2023 09:00
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Оновлення ситуації станом на 6 ранку, 7 листопада 2023 року

Слава Україні! 622 день російської повномаштабної військової агресії проти України розпочався.

Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовуючи тактику терору, завдаючи ракетних та авіаційних ударів, стріляючи ракетними системами не тільки по військовим, але й по численним цивільним цілям

Протягом доби 6 листопада відбулось 78х бойових залучень. Ворог завдав загалом 16х авіаційних ударів та 54х Атак МЛРС по позиціях українських військ та різних населених пунктах. На жаль, російські терористичні атаки вбивають та поранені мирних жителів. Зруйновані або пошкоджені житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Авіаудари вдарили по Новомихайлівці, Рівнопіль (Донецька область), Новодарівці (Запорізька область), Берислав та Іванівці (Херсонська область).

Під артилерійський обстріл потрапили понад 110х населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Оперативно-стратегічне угруповання "Півнич", сокири Волинь та Полісся: без суттє

Сокири Сіверщини та Слобожанщини: противник зберігає військову присутність у районах Росії, що межує з Україною. Ворожі війська ведуть активні підривні дії, щоб запобігти розгортанню українських військ під загрозою сокир. Противник збільшує щільність мінних полів уздовж державного кордону в Бєлгородській області (росія).

Оперативно-стратегічне угруповання «Хортиця», вісь Куп’янська: ворог провів безуспішні штурмові дії в околицях населених пунктів Синьківка, Іванівка (Харківська область), Стельмахівка (Луганська область), де українські захисники відбили близько 20 раз атак противника.

Лиманська вісь: окупанти не проводили жодних наступальних (штурмових) операцій.

Бахмутська вісь: українські воїни відбили 5х атак противника біля Богданівки та Хромове (Донецька область). Також ворог зробив невдалі спроби повернути втрачену землю в районі Андріївки. Сили оборони України, у свою чергу, продовжують штурмові дії на південь від Бахмута (Донецька область), завдають ворогу втрат у живій силі та техніці та закріплюють свої нові позиції.

Оперативно-стратегічне угруповання Таврія, вісь Авдіївка: ворог продовжує намагатися оточити Авдіївку. Українські воїни відстоюють свою позицію та завдають ворогу великих втрат. Наступальні дії противника були безуспішними у околицях населених пунктів Степове, Авдіївка та Тоненьке (Донецька область), де Сили оборони України відбили понад 20 разів атак.

Ворог здійснив 25 разів невдалих атак у околицях Красногорівки та Мар'їнки (Донецька область).

Шахтарське та Запорізьке сокири: противник провів невдалі штурмові дії біля Старомайорського (Донецька область), Червоне, Роботине та на північний захід від Вербове (Запорізька область). Українські захисники відбили понад 10 разів атак у цій області.

Водночас Сили оборони України продовжують наступальну операцію на осі Мелітополя, завдаючи окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажуючи ворога по всій лінії фронту.

Одеса оперативно-стратегічне угруповання, вісь Херсон: українські воїни ведуть контрбатарейний вогонь та завдають ударів в тилу ворога

Упродовж доби 6 листопада Повітряні сили України завдали 6х авіаударів по зосередженню військ, озброєння та військової техніки та 1х авіаудар по зенітно-ракетній системі противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 1х ударних БПЛА Shahed-136/131 та 1х розвідувальні БПЛА противника.

Українські ракетні війська уразили 3х артилерійських систем, 1х командний пункт, 1х зосередження військ, озброєння та військової техніки, 1х систему протиповітряної оборони та 1х важливу ціль російських окупантів.

Підтримуємо Збройні Сили України! Об'єднавшись ми переможемо!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь