Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#історії війни

Дата: 13.11.2023 15:00
Кількість переглядів: 62

Фото без описуФото без опису

#історії_війни

☕️22-річний Даня з Чернівців на псевдо Дракон в цивільному житті працював баристою. Ще з дитинства хлопець мріяв стати військовослужбовцем, як його покійний батько, тому коли розпочалося повномасштабне вторгнення рф ні на мить не замислюючись відразу вступив до лав 107 обр ТрО ЗСУ.

🪖Почувши, що 93 об 107 обр ТрО ЗСУ вибуває у район бойових дій разом із друзями, з якими перебував у Національному корпусі, попросився виїхати також. На Луганському напрямку захисник неодноразово відбивав разом із побратимами російську орду, яка намагалася захопити наші позиції та просунутися в глиб країни.

💬«Коли ми були на Луганському напрямку там можна сказати, що ми пройшли бойове хрещення, і це нам дало змогу відчути усі реалії бою, загартуватися, зробити висновки, набратися певного бойового досвіду», – каже Даня.

☝️Наразі воїн перебуває разом із підрозділом на Донеччині й виконує обов’язки оператора БПЛА – виявляє та знищує противника на відстані за допомогою дронів.

💬«Скажу, що русня тут лізе, як сарана, ніяк не можуть заспокоїтися, та ми їм трішки крила обриваємо. Ось нещодавно знищив руснявих прямісінько в бліндажі внаслідок скиду гранати за допомогою БПЛА. Це мотивує», – розповідає захисник.

За словами Дракона, його найбільша ціль – знищити якомога більше ворогів та здобути перемогу!

💬«А Перемогу я бачу лише такою – ми знову усі об’єдналися, як було на початку повномасштабного вторгнення рф та разом розвиваємо нашу країну. У нас чітка ідея українськості, ми повернули всі наші землі, розмінували території та відбудували знищені домівки, росія виплатила нам репарації, а увесь цивілізований світ ізолював агресора з метою недопущення повтору історії», – пояснює Даня.

💙💛Завдяки такій громадянській позиції нашої молоді Україна переможе та буде процвітати. Слава Україні!

Чернівецький обласний ТЦК та СП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь