Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міністерство у справах ветеранів оновлює склад Ради родин загиблих.

Дата: 15.11.2023 10:00
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

‼️Міністерство у справах ветеранів оновлює склад Ради родин загиблих.

☝️До складу ради входять голова, перший заступник голови, заступник голови та секретар, а також по одному представнику з адміністративно-територіальних одиниць з-поміж членів сімей загиблих або представників громадських об’єднань членів сімей загиблих (не більше двох представників від одного громадського об’єднання), які мають досвід роботи у сфері соціального захисту членів сімей загиблих або освіту в галузі права, або соціальних та поведінкових наук.

👇Зокрема, основними завданнями ради є:

– проведення аналізу проблемних питань, перед якими постають члени сімей загиблих, здійснення їх узагальнення та подання Міністру у справах ветеранів України пропозицій щодо визначення шляхів, механізмів та способу їх вирішення;

– розробка та надання пропозицій до законодавчих та інших нормативно-правових актів з питань, що належать до компетенції Міністерства у справах ветеранів України в частині соціального захисту членів сімей загиблих, участь в їх обговоренні.

✍️Пропонуємо громадським об’єднанням членів сімей загиблих направити до Чернівецької ОВА клопотання про включення їх представника до складу ради, а також копію протоколу зборів громадських об’єднань, які представляють інтереси членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України, або копію протоколу громадського об’єднання про висування кандидата до ради від адміністративно-територіальної одиниці (ПІБ, контактний номер, електронна адреса).

Зазначені документи просимо направити до 17.11.2023 року Департаменту соціального захисту населення на електронну пошту depszn@bukoda.gov.ua.

🔎Після розгляду наданих матеріалів в онлайн форматі (з міркувань безпеки) відбудуться збори, на яких буде обраний кандидат до Ради родин загиблих України. Посилання буде надіслано на електронну пошту кандидата.

📥У разі виникнення запитань пропонуємо надсилати їх на електронну адресу depszn@bukoda.gov.ua. Контактна особа: Віктор Дяків (0372-55-03-80).

Департамент соціального захисту населення Чернівецької ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь