Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Дністровської районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО взяв участь у першому Засіданні членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України від Чернівецької області.

Дата: 14.11.2023 17:30
Кількість переглядів: 149

Фото без описуФото без опису

☝️Сьогодні відбувається перше Засідання членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України від Чернівецької області.

🤝Конгрес створений з метою сприяння ефективному завершенню реформи місцевого самоврядування та налагодженню якісно нової комунікації між органами влади і громадами.

📍З перших днів військової агресії росії Чернівецька область, разом з іншими регіонами, стала надійним

тилом для всієї України. Ми забезпечили всі необхідні умови для прийняття евакуйованого із зони бойових дій населення, оперативно створили безпечні місця проживання для внутрішньо переміщених осіб, консолідували всі органи місцевої влади, бізнес, міжнародних партнерів, волонтерів для надання комплексної допомоги нашим ЗСУ і цивільному населенню.

‼️Саме тому сьогодні розглядаємо питання економічного та соціального спрямування, які є важливими як для нашої області, так і для всієї країни. Зокрема, розбудови прикордонної, транспортної та логістичної інфраструктури на україно-румунському кордоні, розвитку реального сектору економіки в умовах правового режиму воєнного стану, проходження осінньо-зимового періоду 2023/2024 року та захисту об’єктів критичної інфраструктури, розвитку освітньої галузі та створення безпечних умов для забезпечення освітнього процесу в області, соціальних та гуманітарних викликів регіону в умовах дії правового режиму воєнного стану.

💬Впродовж дня розповідатиму про основні питання та рішення, які вдалося напрацювати.

Конгрес місцевих та регіональних влад


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь