Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Кельменецькій та Хотинській громадах відбулися зустрічі з членами родин загиблих Захисників та Захисниць Дністровського району

Дата: 22.11.2023 17:49
Кількість переглядів: 135

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

‼У Кельменецькій та Хотинській громадах відбулися зустрічі з членами родин загиблих Захисників та Захисниць Дністровського району.

👇Головна мета – поінформувати про діючі програми підтримки рідних полеглих військових, їхні соціальні гарантії, інші права членів сімей військовослужбовців, які загинули, захищаючи Україну.

👉Участь в зустрічі взяли начальник Дністровської РВА Віталій ЯКУБЕНКО, представники Чернівецької ОВА, РТЦК та СП, керівники медичних установ і представники органів місцевого самоврядування.

☝У форматі діалогу обговорено проблемні питання, які виникають у рідних. Зокрема, щодо надання соціальних гарантій та гарантій в економічній, освітній і медичній сферах життя. Всі висловлені зауваження взято під контроль відповідних органів та служб, а отже рідним загиблих Захисників надаватиметься вся можлива допомога та підтримка.

ℹ Консультації присутнім надавали працівники Департаментів соціального захисту населення, освіти і науки та охорони здоров’я Чернівецької ОВА, управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, Чернівецького обласного центру зайнятості, а також управління соціального захисту населення РВА.

Соціальний захист родин Героїв, загиблих Героїв постійно перебуває у центрі уваги керівництва ОВА, РВА та територіальних громад.🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь