Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники Дністровського районного відділу провели інструктажі з пожежної безпеки для педагогічних колективів Сокирянської гімназії

Дата: 12.12.2023 10:00
Кількість переглядів: 118

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

❗Виховання дітей – складний і тривалий процес, до якого все частіше долучаються рятувальники. Адже ще змалку в підростаючого покоління потрібно виховувати навички культури безпечної поведінки. Дорослі ж в свою чергу мають забезпечити безпеку підростаючого покоління.

☝️Так, 11 грудня рятувальники Дністровського районного відділу провели інструктажі з пожежної безпеки для педагогічних колективів Сокирянської гімназії, було розглянуто питання забезпечення ефективного протипожежного захисту в установах і гарантування безпеки усіх учасників навчально-виховного процесу нині є вкрай актуальни.

➡️Особливу увагу звертають на порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, укриття під час сигналу «Повітряна тривога» та послідовність дій під час виявлення підозрілих, вибухонебезпечних предметів, правила поведінки під час зимового періоду на водних об’єктах, інформаційно-роз’яснювальна робота щодо вступу до вищих навчальних закладів цивільного захисту.

📍Крім того, фахівці ДСНС розповсюджують тематичні листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності та наочні агітаційні матеріали для оновлення в закладах освіти куточків безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь