Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кому на Буковині роботодавці пропонують 20 тис.грн

Дата: 18.12.2023 14:00
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

‼️Кому на Буковині роботодавці пропонують 20 тис.грн

☝️Станом на 18 грудня 2023 року, у роботодавців Чернівецької області є пропозиції роботи для 686 працівників, з оплатою від мінімальної заробітної плати до 50 тис.грн.

👉На 16 пропозицій роботодавці пропонують 20 тис.грн. Наразі потрібні обвалювальник м'яса, лікар фізичної та реабілітаційної медицини, закрійники, ерготерапевти, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, модельєр-конструктор, швачка, менеджер (управитель) із надання кредитів, головний бухгалтер, менеджер (управитель) з постачання, бухгалтер, гістолог, лікар-хірург та лікар-психотерапевт.

➡️Також на оплату 50 тис. грн роботодавець шукає системного програміста, до обов’язків якого входить розробка програм для мікроконтролерів, підтримка поточних проектів та розробка нових пристроїв, моделювання цифрової та аналогової схемотехніки.

👉Зарплату понад 43 тис. грн пропонують на посади асистента геоінформаційних систем IMPACT та асистента з обробки даних для REACH.

✨30 тис.грн - бригадиру на дільницях основного виробництва.

📌25 тис. грн пропонують головному бухгалтеру та начальнику сектора із вміннями керувати командою торгових представників.

🔔З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості https://is.gd/wfKbl0.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+9a_zHvyXBTYzYWIy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь