Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 24 січня 2024 року, головою комісії з питань проходження альтернативної (невійськової) служби, начальником районної військової адміністрації Віталієм ЯКУБЕНКОМ проведено чергове засідання комісії

Дата: 24.01.2024 13:00
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

‼Сьогодні, 24 січня 2024 року, головою комісії з питань проходження альтернативної (невійськової) служби, начальником районної військової адміністрації Віталієм ЯКУБЕНКОМ проведено чергове засідання комісії.

🇺🇦Відповідно до Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу» розглянуто питання про припинення терміну альтернативної служби двом громадянам району.

👉Нагадуємо, що альтернативна служба є службою, яка запроваджується замість проходження строкової військової служби і має на меті виконання обов’язку перед суспільством.

🫱Право на проходження зазначеної служби мають ті громадяни України, які належать до діючих, відповідно чинного законодавства, релігійних організацій віровчення яких не дозволяє користуватися зброєю.

❗Громадянин, після звільнення з альтернативної служби, протягом п'яти календарних днів зобов'язаний стати на військовий облік у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання. У такий же строк громадянин стає на облік і у разі зміни місця проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь