Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники Дністровського районного відділу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області сьогодні завітали до вихованців опорного закладу «Романковецького ліцею»

Дата: 26.01.2024 15:00
Кількість переглядів: 58

Фото без описуФото без описуФото без опису

‼️Рятувальники Дністровського районного відділу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області сьогодні завітали до вихованців опорного закладу «Романковецького ліцею».

⚡Під час зустрічі вогнеборці провели заняття в актовій залі та нагадали вихованцям про основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, ознайомили з правилами пожежної безпеки, безпечним поводженням вдома й на вулиці, правилами користування електроприладами, порядком дій під час пожежі в будинку, правилами поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, та правилами проведення евакуації з навчального закладу. Рятувальники нагадали про правила користування вогнегасниками та особливу увагу звертають на порядок дій під час сигналу «Повітряна тривога», інформаційно-роз’яснювальна робота щодо вступу до вищих навчальних закладів цивільного захисту.

✔️Крім того, фахівці ДСНС розповсюджують тематичні листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності та наочні агітаційні матеріали для оновлення в закладах освіти куточків безпеки.

📌Якщо надзвичайна ситуація вже трапилась не панікувати та не приймати поспішних необдуманих рішень, необхідно негайно зателефонувати за номером «101».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь