Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Василь МОЙСЕЄНКО 10-а окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс»

Дата: 31.01.2024 11:00
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Солдат Василь Мойсеєнко загинув 7 березня 2023 року в бою з окупантами в районі села Берестове на Донеччині. Боєць отримав смертельні поранення внаслідок ворожого мінометного обстрілу. У січні захиснику виповнилося 34 роки.

Василь родом з села Клішківці Чернівецької області. Навчався у Клішковецькій гімназії. Потім закінчив Ставчанське професійно-технічне училище. Після випуску пройшов строкову військову службу в ЗСУ. У мирному житті працював різноробочим. У 2014-2015 роках брав участь в АТО. Через 2 роки після повернення з війни одружився. Вільний час присвячував дітям.

Під час повномасштабного вторгнення Василь воював за своїх рідних та Батьківщину у лавах 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» Збройних Сил України. Обіймав посаду старшого водія мотопіхотного батальйону.

«Василь був світлою, порядною людиною. Він любив своє рідне село, своїх односельчан. Був надійною опорою своїм батькам, дружині й діткам. Ніколи не відмовляв у допомозі товаришам, сусідам. Завжди усміхнений, привітний, він був підтримкою для своїх побратимів на передовій. Дуже любив свою сім’ю, яка ніколи не була осторонь чужої біди. Всі вони просили у Бога, щоб швидше закінчилася війна, щоб живим і здоровим повернувся їхній син, чоловік, батько, брат…» – розповіли у Клішковецькій громаді.

Поховали воїна у рідному селі. На честь Василя Мойсеєнка в селі Клішківці перейменували вулиці Лісову та провулок Лісовий.

У захисника залишилися батьки Василь Сергійович і Тетяна Дмитрівна, брати Павло та Богдан, дружина Олеся, син Олександр 2018 р.н. та донька Анастасія 2022 р.н.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь