Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГЕРОЇ СЕРЕД НАС

Дата: 01.02.2024 17:00
Кількість переглядів: 69

Фото без описуФото без опису

🇺🇦Україна – країна вільних і нескорених. У нашій крові тече свобода. Як сказав Бернард ШОУ "... можна брати міста і вигравати битви, але не можна підкорити цілий народ». Сьогодні його слова відображають відважність українського народу, який під час повномасштабного російського вторгнення об’єднався задля Перемоги. І кожен на своєму місці робить усе можливе, аби звільнити українські землі від окупанта.

💪Військовослужбовець із села Зарожани Недобоївської ТГ Ігор Сергійович ПОБЕРЕЖНИЙ мужньо боронить нашу Батьківщину від ворога. За успішне виконання бойових завдань, за високі показники бойової підготовки нагороджений нагрудним знаком головнокомандувача ЗСУ «Золотий хрест».

🎖"Золотий хрест" – нагорода для військових рядового та сержантського складу за особливу стійкість, успішне виконання бойових завдань та бездоганне несення служби. Також цією високою нагородою відзначають осіб, які вчинили героїчні та визначні вчинки на війні.

💙💛Пишаємося кожним нашим воїном! Не перестаємо згадувати у наших молитвах усіх нам відомих і невідомих Героїв, які бережуть наш мирний сон і спокій. Ми завжди будемо пам’ятати завдяки кому можна спати у своєму ліжку, радіти жовтогарячому сонцю у мирному синьому небі.

🙏Нехай Господь благословить та зміцнить воїнів наших, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Нехай не дасть ворогам знищити державу, народ та святині наші. Нехай дарує нам Перемогу і справедливий мир наблизить. Нехай пошле грізного очільника небесного воїнства – архістратига Михаїла, на допомогу мужнім захисникам нашим, щоб диявольські задуми агресора зруйнували вони та вберегли нашу Батьківщину-Україну.

☝Вони тримають оборону, вони стоять незламно.

🇺🇦Слава Україні! Слава її Героям!

#ГероїСередНас


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь