Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Героям Дністровського району вручено відзнаки (посмертно)

Дата: 02.02.2024 15:30
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

‼️Начальник  Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан ЗАПАРАНЮК  з робочим  візитом  відвідав  Дністровський  район.
  💔Керівник області  вручив нагороди рідним загиблих Героїв Кельменецької територіальної громади Ярослава НЕВІРЯНСЬКОГО  та  Олександра КЛЕЦЯ.
🕯 НЕВІРЯНСЬКИЙ  Ярослав Іванович народився і виріс в селі Росошани. Мобілізований в грудні 2022 року, ніс службу радіотелефоніста в стрілецькому батальйоні однієї із військових частин Збройних Сил України. Загинув 23 червня 2023 року в Бахмутському районі Донецької області.
  📝Указом Президента України від 08.11.2023 №741 за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України та за самовіддане виконання військового обов’язку воїна посмертно нагороджено  орденом «За мужність» ІІІ ступеня. 
 👉 Дружині Героя Наталії Іванівні та її синам Денису і Євгену Руслан Васильович вручив почесну відзнаку Чернівецької обласної державної адміністрації «На славу Буковини».
    🕯КЛЕЦЬ Олександр Федорович, житель села Нелипівці, став на захист рідної землі з березня 2022 року. Досвідчений воїн, учасник  Антитерористичної операції на сході України, повернувся із-за кордону, аби зі своїми побратимами захищати рідну землю. Командир відділення військової частини загинув в серпні 2022 року в районі села Богородичне Краматорського району Донецької області.
  ✊ За мужність, відвагу і проявлений героїзм  Олександра КЛЕЦЯ  нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду вручено батьку воїна, Федору Вікторовичу КЛЕЦЮ.
   🫱Звертаючись до родин військових, Руслан ЗАПАРАНЮК висловив співчуття рідним за втрату чоловіка і сина  – мужніх захисників нашої батьківщини.
  🫶« Герої віддали для Перемоги найдорожче – життя. Дякую  батькам, що зростили і виховали вірних синів України. Схиляю голову перед дружинами і дітками, котрі залишилися без підтримки і тепла»,” – зазначив посадовець.
 💦 Розділяємо разом з родинами полеглих воїнів біль їхньої втрати.
 💙💛Шануймо й пам’ятаймо подвиг українських Героїв аби жодна жертва не стала марною.
    🇺🇦Вічна пам’ять! Слава Героям!
Пам’ятаємо…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь