Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Два Герої України з Дністровського району отримали сертифікати на квартири від Президента України Володимира Зеленського

Дата: 06.02.2024 11:00
Кількість переглядів: 60

Фото без описуФото без опису

‼️Два Герої України з Дністровського району отримали сертифікати на квартири від Президента України Володимира Зеленського.

✊Полковник Роман МАМАВКО народився в селі Коболчин Сокирянської територіальної громади. Боронить Україну від російського агресора з 2014 року. Після повномасштабного вторгнення воював на Луганщині, обороняв місто Попасна. Під його вмілим командуванням військові стримали окупантів і не дали змогу підтягнути резерви у напрямку Києва та інших стратегічно важливих міст України.

✊Молодший сержант Богдан МАГАЛЯС народився в селі Вартиківці Кельменецької територіальної громади. До війни жив і працював за кордоном, але у лютому 2022 року перебував вдома, у відпустці. Отримавши повістку, вступив до лав Збройних Сил України і став бойовим медиком. Пройшов навчання у Тернополі та Іспанії, а також спеціальну підготовку в Академії сухопутних військ у місті Толедо. Військовий брав участь у визволенні Херсона, Червоного, Високопілля.Також обороняв Соледар та Бахмут.

📝Загалом президент вручив 30 сертифікатів на квартири воїнам зі складу Сил оборони, яким присвоєно звання Героя України, та родинам полеглих Героїв.

💙💛Шануймо кожного і кожну, хто став воїном України, пам’ятаємо кожного і кожну, хто віддав своє життя заради життя України.

🇺🇦Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь