Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено профілактичний рейд та проінформовано батьків по питаннях формування навичок відповідального батьківства

Дата: 07.02.2024 14:30
Кількість переглядів: 56

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

👪Захист прав дітей, особливо тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, – це те, задля чого працюють спільно державні установи, органи місцевого самоврядування та громадські організації.

‼Одним із прикладів такої інтеграції є профілактичний виїзд в Хотинську територіальну громаду т.в.о. начальника служби у справах дітей районної військової адміністрації Алли ПАНСЬКОЇ спільно з головним спеціалістом служби у справах дітей Хотинської міської ради Анатолієм КУЗИКОМ, з інспектором сектору ювенальної превенції ВВГ Дністровського РВП ГУНП в Чернівецькій області Анастасією СИЧОВОЮ та завідувачем відділенням комунального некомерційного підприємства «Центр надання соціальних послуг» Мариною ЛЕВКО.

⚡Під час соціальних відвідувань обстежено умови їх проживання, виховання та розвитку, ставлення до них батьків та стан матеріального утримання.

👉Учасниками профілактичного рейду проінформовано батьків по питаннях формування навичок відповідального батьківства, ведення здорового способу життя, шляхів подолання конфліктів, вікових особливостей розвитку дітей, ролі сімейного оточення на їх соціалізацію, проведено роз’яснювальну роботу стосовно дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання.

💙💛Діти – наше майбутнє, а значить – і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь