Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДАЙДЖЕСТ ТИЖНЯ ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 09.02.2024 14:00
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

🇺🇦НАШІ ГЕРОЇ 🇺🇦

🎖військовослужбовця Валентина КАРЄЛОВА, жителя Сокирянської громади, який самовіддано захищає Батьківщину із перших днів повномасштабного вторгнення, відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня та почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «Срібний хрест».

🎖боєць 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади Дмитро КРУШ, житель Хотинської громади нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест»

🎖військовий Віталій СОРОКА, родом із села Чепоноси Рукшинської громади, наказом Головнокомандувача Збройних Сил України відзначений почесним нагрудним знаком «Золотий хрест»

🔰Герої України з Дністровського району - полковник Роман МАМАВКО, вихідець з села Коболчин Сокирянської громади і молодший сержант Богдан МАГАЛЯС, житель села Вартиківці Кельменецької громади отримали від Президента України Володимира Зеленського сертифікати на житло.

💛💙ДОПОМОГА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ💛💙

🔻вихованці танцювальної школи «Подих танцю» Кельменецької громади за кошти, які зібрали під час новорічно-різдвяних свят колядками і щедрівками (12 тис. грн.) закупили продукти харчування та товари першої необхідності та відправили захисникам на фронт

🔻Керстенецька гімназія Недобоївської громади отримала Подяки від благодійного фонду «Шішірелей» за сприяння та співпрацю в наданні допомоги Українській армії, українцям, активну громадянську позицію у боротьбі за незалежність України та прапор із підписом Головнокомандувача ЗСУ

🔻здобувачі освіти Недобоївського ліцею ім. Григорія Томіна отримали подяки, написані нашими Героями на прапорі України.

🔻у Новодністровську на 3D принтерах виготовляють комбайни для заряду набоями магазинів та поворотні платформи для камер слідкування. Такі комбайни допомагають військовим швидко і зручно, навіть у перчатках, заряджати патронами автомати, а завдяки поворотним платформам можна кріпити камери відеоспостереження, щоб користуватись ними не виходячи із окопів

🔻волонтери Клішковецької громади доставили провізію для

військовослужбовців із сіл Клішківці, Млинки, Рухотин, Малинці на Харківський та Донецький напрямок.

🔔НОВИНИ. ПОДІЇ.ФАКТИ🔔

🔻в районі розпочала роботу Робоча група «Прозорість і підзвітність»

🔻відбулась зустріч із Представництвом

Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Чернівецькій області за участі Дністровської районної військової адміністрації

🔻на поліклініці Новодністровська встановлено сонячні панелі, які у разі потреби живитимуть Пункт незламності

🔻сучасним екскаватором-навантажувачем CASE 851 з підвищеноювантажопідйомністю та маневреністю поповнився автопарк КП «Хотинтепломережа ХМР». Транспорт надано партнерами з міста-побратима Тельтов (Німеччина)

🔻в Недобоївській громаді з метою надання консультаційної підтримки відбулася зустріч керівництва громади з членами

сімей загиблих та зниклих безвісти воїнів захисників ГО «Християнська місія АУРА» надала благодійну гуманітарну допомогу учасникам зустрічі.

🔻партнери Хотинської громади з Польщі (місто Жагань) передали для дошкільнят одного із закладів Хотинської громади символічні та пам’ятні подаруночки – м’яких ведмедиків.

🔻Лівинецька громада доєдналася до флешмобу "Будьмо вдячні", який організовано Агенцією розвитку громад

🔻Хотинська громада одержала від партнерського міста Тельтов, за сприяння бургомістра Stadt Teltow Томаса Шмідта та Федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца сучасний медичний автомобіль.

🔻 відкрито після реконструкції спортивний зал у

Хотинській ЗОШ №1

🔻для школярів-старшокласників Новодністровська інструктори Новоселицього Червоного Хреста провели майстер класи з надання першої медичної допомоги

🔻працівники соціальних служб Сокирянської громади

спілкувалися із здобувачами освіти навчальних закладів сіл Селище та Грубна щодо безпечної поведінки в мережі Інтернет

💮ОСВІТА .КУЛЬТУРА. СПОРТ💮

🔻в Рукшинській громаді відбулося відкриття ІІ територіального етапу

Всеукраїнських змагань Буковинських шкільних ліг

🔻на чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді у приміщенні, вихованці обласної школи вищої спортивної майстерності у Хотині, гідно представили нашу область на легкоатлетичних змаганнях:

🥇золото здобув Олег МИРОНЕЦЬ на дистанції 800 м з результатом 1.49.16.

🥉бронзову нагороду здобула Ольга ЮЗВА на дистанції 60 м з результатом 7.58.

🔻команда волейболістів Романковецької спортивної школи у вирішальній боротьбі здобула загальне І місце та стала чемпіоном області.Тренер-викладач юних спортсменів – Олег Лисий.

🔻 Новодністровський гімназист Андрій ЧЕРВАТЮК виборов ІІ місце на обласному етапі шкільних олімпіад з хімії ( вчитель – Рожко Жанна Іванівна)

🔻Адель КОВАЛЬЧУК дипломантка ІІ ступеня дистанційного міжнародного двотурового фестивалю-конкурсу "Zurich Christmas Fest" – м. Цюрих Швейцарія (за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Національної спілки композиторів Крім того, вона отримала Сертифікат на 50 Євро для участі в Міжнародному фестивалі в Болгарії м. Кітен.

🔻футбольна команда "Фенікс" Недобоївської громади під керівництвом тренера Олега Льохарта, взяла участь у Всеукраїнському турнірі "Львівський Лицар", який проходив на базі академії "Рух" м. Винники і серед 16 команд виборола «Кубок Надії»

🔻Софія АНДРУЩАК, учениця середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Бабин Кельменецької селищної ради, здобула ІІ місце у категорії 15-17 років (серед дівчат) у І-ому онлайн-чемпіонаті області з шахів.

🔻в обласному чемпіонаті з класичного жиму лежачи серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, чоловіків та жінок, ветеранів вихованці Кельменецької ДЮСШ "Колос" (тренер - Юрій Вітренюк) здобули 7 призових місць

🔻 в ІІІ обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням «Об’єднаймося ж, брати мої!», визначено переможців у номінації «Образотворче мистецтво»

🥇Ліна ФІЛЬ, учениця 4 класу Хотинської художньої школи, з роботою «Козак Мамай» (папір, гуаш) клас старшої викладачки Лисак Валентини Григорівни;

«Декоративно-прикладне мистецтво»:

🥇Даниїл СОЛОНАР, учень 1 класу Сокирянської художньої школи, з роботою «На святвечір» (тканина, аплікація), клас викладачки Овчар Тетяни Михайлівни;

🥇Артем ОСТАФЮК, учень 4 класу Хотинської художньої школи, з роботою «До бою!!!» (акрил, картон), клас викладача Кириленка Івана Михайловича;

🔻у ІІ Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Зимові ігри», у номінації

«Народні інструменти» дипломом Першої премії нагороджена Аріана ЛАЗАР, учениця по класу гітари Новодністровської музичної школи, клас викладача Раїси Ридванської


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь