Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Сокирянській громаді відкрито класи безпеки

Дата: 14.02.2024 12:00
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

📍На території Сокирянської територіальної громади відкрито класи безпеки на базі Опорного закладу «Білоусівський ліцей» та Коболчинській гімназії – філії опорного закладу «Сокирянський ліцей №1» Сокирянської міської ради відкрили свої двері класи для учнів.

☝️Класи оформлені відповідно до рекомендацій та розділені на тематичні зони. Вони обладнані інвентарем, завдяки якому діти мають можливість навчитися основ пожежної та протимінної безпеки, правил надання домедичної допомоги, правил дорожнього руху тощо.

⚡️Створення та функціонування класів безпеки сприятиме систематичній підготовці учнів з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

👉Працівниками Дністровського районного відділу Головного управління ДНСН України у Чернівецькій області проведено перші уроки в новому безпековому середовищі. Та під час проведення уроків вихованцям навчальних закладів було нагадано основні правила пожежної, мінної безпеки, формування навичок самозахисту, надання домедичної допомоги.

👭З метою вдосконалення системи навчання дітей заходам пожежної безпеки, їх професійної орієнтації, пропаганди пожежно-технічних знань та реалізації інших знань, спрямованих на попередження пожеж та вміння діяти при пожежі у закладах освіти відновлено діяльність дружин юних пожежників.

✔Рятувальники спільно з освітянами працюватимуть надалі, аби діти мали можливість навчатися життєво важливим знанням саме у таких безпекових середовищах. Адже знання, отримані на уроках у класах безпеки, допоможуть молоді вчасно зреагувати на загрозу у випадку реальної надзвичайної ситуації та вберегти своє життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь