Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З кожним днем міжнародна підтримка України посилюється

Дата: 20.02.2024 11:00
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

☝️Незважаючи на спроби путінського режиму розколоти міжнародну солідарність щодо України і вселити зневіру у перспективи української перемоги, весь цивілізований світ продовжує непорушно стояти на боці нашої держави.

Ба більше, з кожним днем міжнародна підтримка України посилюється, а стратегічні домовленості про майбутню співпрацю мають, без перебільшення, історичний і доленосний характер як для України, так і для наших партнерів.

🇬🇧🇩🇪🇫🇷Це стосується насамперед вже укладених угод про безпекові гарантії для України з провідними державами світу і Європи, зокрема — Великобританією, Німеччиною і Францією. Ці угоди є продовженням Спільної декларації про підтримку України, ухваленої державами – членами «Групи семи» (G7), яку станом на 16 лютого схвалили вже 25 країн. Відтак ідентичні угоди про безпекові гарантії для України планують підписати й інші наші союзники — розвинені та впливові держави різних континентів. Угоди діятимуть упродовж наступних десяти років.

Держави-підписанти підтверджують свою підтримку Україні у протидії дійсній і можливій майбутній агресії росії та непохитну відданість стратегічній меті України — відновити свої міжнародно визнані кордони та зробити так, щоб майбутня агресія росії проти України була неможливою.

🤝Вони також беруть на себе зобовʼязання допомагати нашій державі у розвитку військових спроможностей, оборонної промисловості, флоту, навчанні фахівців Сил безпеки і оборони України; надавати необхідну фінансову і гуманітарну підтримку; посилювати санкційний тиск на росію; спільно працювати над створенням трибуналу щодо злочину агресії путінського режиму проти України тощо.

У майбутньому укладені угоди сформують розгалужену і дієву архітектуру безпекових гарантій для України. Вони не є альтернативою членству в НАТО, однак стануть ефективним інструментом захисту для нашої держави до моменту вступу у Північноатлантичний альянс.

💪Це надзвичайно вагомий і позитивний результат дипломатичної роботи нашої держави, яким не варто нехтувати. Адже такі досягнення України на міжнародній арені можливі передусім завдяки єдності і згуртованості українського народу, стійкості і непокірності перед ворогом Збройних сил України та державницькому лідерству Президента Володимира Зеленського.

Взятий темп на Перемогу маємо продовжувати, підтримуючи наших захисників і одне одного.

🇺🇦Разом переможемо!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь