Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У м.Сторожинець підприємниця виготовляє засоби першої необхідності для військових

Дата: 06.03.2024 10:35
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Розгрузки, ремені та сумки для наших захисників  – такий спектр замовлень для прошиття у підприємниці Лариси Зваричук, яка розвиває бізнес, заручившись підтримкою  урядової програмою єРобота «Власна справа». 

Підприємниця за кошти гранту урядової програми єРобота створила власне швейне виробництво з пошиття різних швейних виробів для потреб військових. 

За її словами, війна змусила опанувати цей вид діяльності, організувати біля себе ще підприємців, надати їм в користування власні виробничі приміщення, укласти угоди  із замовниками  та почати оперативно шити форму для військових. 

За грантові кошти гранту Лариса Зваричук закупила 5 промислових швейних  машинок Jack в комплекті зі столами, а також машинку з програмним управлінням.

«Запити на нашу продукцію тільки зростають, тому розширення  власного швейного виробництва це перпедусім допомога  державі у забезпеченні  військових потреб та запорука успіху власного бізнесу»,  зазначає підприємниця.

У її планах – розширювати бізнес та створювати нові робочі місця. Наразі у підприємниці працює 19 фахівців, але вже незабаром будуть працевлаштовані ще двоє. Лариса організувала біля себе справжню команду ентузіастів-професіоналів з пошиття виробів для армії. Більшість з них їй допомогли знайти фахівці служби зайнятості.

Серед подальших задумів розширення асортименту та випуск продукції,  а також самостійний вихід на тендера із власними пропозиціями.

З питаннями підбору працівників та отримання гранту можна звернутися до найближчого центру зайнятості або до фахівців Чернівецького обласного центру зайнятості за телефоном (0372) 95 02 11.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь