Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Дністровської районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО провів робочу нараду з питань організаційної та мобілізаційної роботи

Дата: 07.03.2024 17:35
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

‼️Начальник Дністровської районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО провів робочу нараду з питань організаційної та мобілізаційної роботи.

👉Спільно з заступником Віталієм ПОПОВИМ, начальником відділу цивільного захисту, мобілізаційної, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної військової адміністрації Ольгою БЛАГОДУШКО, головним спеціалістом- юрисконсультом відділу управління персоналом, правового забезпечення та організаційної роботи районної військової адміністрації Артемом ДВОРСЬКИМ обговорили зміни, внесені урядом до постанови від 27 липня 1998 року № 1147 «Про прикордонний режим». Змінами передбачено спеціальний прикордонний режим та введено ряд обмежень для перебування у прикордонній смузі.

👉За підсумками наради визначено практичні аспекти реалізації зазначених змін та подальші дії щодо координації дій та створення умов для вирішення питань мобілізаційної та оборонної роботи.

🇺🇦 Віримо в ЗСУ і бережемо Україну


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь