Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь начальника Дністровської РВА Віталія ЯКУБЕНКА у Конгресі місцевих і регіональних влад у режимі відеоконференції

Дата: 14.03.2024 14:00
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

‼Начальник районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО, його заступники та окремі працівники районної військової адміністрації долучились до роботи Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України Володимиру ЗЕЛЕНСЬКОМУ у режимі відеоконференції.

👉Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України створений для сприяння ефективному завершенню реформи місцевого самоврядування та взаємодії з державними органами, органами місцевого самоврядування, їхніми всеукраїнськими асоціаціями та міжнародними організаціями.

📝В процесі роботи Конгресу обговорено проєкт Національного плану з енергетики та клімату. В процесі набуття членства в Європейському Союзі Україна, як договірна сторона Енергетичного Співтовариства взяла на себе зобов’язання розробити Національний план з енергетики та клімату до 2030 року.

☝Ураховуючи ці зобов’язання, а також необхідність забезпечення прозорості дискусії та позиції регіонів України, у співпраці з Міністерством економіки України у рамках роботи Конгресу обговорено основні положення проєкту Національного плану з енергетики та клімату і їхній вплив на місцеві та регіональні громади.

🇺🇦Конгресові слухання проєкту НПЕК – це стратегічний документ, спрямований на узгодження енергетичної та кліматичної політики для забезпечення сталого розвитку та відновлення економіки України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь