Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча поїздка начальника районної військової адміністрації Віталія ЯКУБЕНКА до філії «Сокирянське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України»

Дата: 19.03.2024 12:15
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

👉Днями відбулась робоча поїздка начальника районної військової адміністрації Віталія ЯКУБЕНКА до філії «Сокирянське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

💥Від початку повномасштабного вторгнення лісівники не зупиняли свою роботу і виконували обов’язки, які поклала на них держава - садили та доглядали ліс, забезпечували населення дровами.

💛💙Одним із перших підприємство почало збирати та відправляти вантажі гуманітарної допомоги для військових Збройних Сил України, оскільки багато їх колег зі зброєю в руках захищають незалежність та територіальну цілісність держави.

🌳🌲Лісівники доставляють деревину на фронт та для укріплення кордонів держави, допомагаючи війську та зміцнюючи обороноздатність держави.

💰Варто зауважити, що державне підприємство «Сокирянське лісове господарство» є одним із найбільших платників податків. За підсумками минулого 2023 року, філія сплатила до державного бюджету 49 млн грн, до місцевого бюджету - 26 млн грн.

🇺🇦Працівники філії «Сокирянське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» вірять в Збройні Сили України і працюють для наближення Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь