Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПУБЛІЧНИЙ ЗВІТ ГОЛОВИ ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ПРО ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 2023 РІК

Дата: 27.03.2024 14:00
Кількість переглядів: 220

Фото без опису‼️Начальник Дністровської районної військової адміністрацій Віталій ЯКУБЕНКО з метою забезпечення відкритості, публічності та підвищення рівня інформованості громадян прозвітував про роботу адміністрації за підсумками 2023 року.
📝Публічний звіт - це привід для об’єктивного і конструктивного аналізу стану справ у районі, напрацювання спільних конкретних шляхів удосконалення діяльності щодо підвищення рівня життєзабезпечення жителів району. Зокрема, у звіті йшлося про підтримку військових, забезпечення оборони, цивільного та соціального захисту населення і економічний розвиток району.
📈 Віталій Вікторович детально проаналізував роботу кожної галузі, презентував інформацію про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти районного бюджету та інші питання щодо діяльності Дністровської районної військової адміністрації.
💙💛Начальник районної військової адміністрації подякував головам територіальних громад, силовикам, керівникам державних установ, своїм заступникам та керівникам структурних підрозділів районної військової адміністрації за плідну роботу задля досягнення спільного результату. 🇺🇦"Реалізація завдань, які стоять перед нами у 2024 році, потребує чималих ресурсів та тісної співпраці всіх зацікавлених. Продовжуємо працювати задля Перемоги", - сказав Віталій ЯКУБЕНКО.

👇 Детальніше за посиланням:

https://dnistrovska-rda.gov.ua/publichnij-zvit-golovi-dnistrovskoi-rajonnoi-derzhavnoi-administracii-za-2023-rik-12-38-27-26-03-2024/

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь