Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бабій Сергій Олегович

Дата: 01.04.2024 11:40
Кількість переглядів: 64

Фото без описуБабій Сергій Олегович

04.03.1991-22.05.2022

орден «За мужність» III ступеня

 

Сергій Олегович Бабій народився 4 березня 1991 року у селі Медвежа (Республіка Молдова). У 14 років переїхав з батьками жити в Україну – село Зелена, яке нині входить до складу Лівинецької громади Дністровського району Чернівецької області.

Був єдиним сином у родині, зростав у турботі та любові, з дитинства мав загострене відчуття справедливості. У 2009 році Сергій закінчив місцеву середню загальноосвітню школу І – ІІІ ступенів. Він був успішним учнем, брав участь у спортивних змаганнях та чемпіонатах.

Після завершення навчання у Чернівецькому національному університеті ім. Ю.Федьковича у 2014 році Сергій пішов служити в поліцію охорони. Водночас він навчався у Рівненському вищому професійному училищі при Міністерстві внутрішніх справ. Три роки був службовцем роти поліції особливого призначення ГУНП в Чернівецькій області, де про нього згадують як про справжнього фахівця своєї справи та людину, яка завжди приходила на допомогу у скрутну хвилину. Сергій був веселим, товариським, дружелюбним. Мав відмінну фізичну форму, що дозволяло якнайкраще виконувати службові завдання.

Як тільки розпочалося повномасштабне російське вторгнення, без вагань погодився їхати на передову, щоб захищати територіальну цілісність України. Він виконав свій військовий обов’язок до кінця і віддав заради перемоги найдорожче – життя.

Загинув старший сержант поліції Сергій Бабій 22 травня 2022 року під час ворожого ракетного обстрілу у Запорізькій області. Без батька залишилися двоє неповнолітніх дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь