Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Івлев Петро Петрович

Дата: 02.04.2024 10:04
Кількість переглядів: 45

Фото без описуІвлев Петро Петрович

12.07.1993-20.03.2022

орден «За мужність» III ступеня

 

Народився 12 липня 1993 року в селі Новоселиця Кельменецького району (нині Дністровського району) Чернівецької області.  Закінчивши Новоселицьку середню школу продовжив навчання в Кельменецькому професійно-технічному училищі. Одержав спеціальність повара-кондитера IV розряду.

Строкову службу проходив в місті Хмельницькому,  військова частина А0661 140-й окремий центр сил спеціальних операцій. Після служби працював на різних роботах, чим значно допомагав батькам фінансово, адже сім’я багатодітна. Поважав та піклувався про свої рідних.  Був дуже добрим, чуйним хлопцем, завжди приходив на допомогу друзям. З 2012 року виїжджав на роботу за кордон.

З перших днів війни – 27 лютого 2022 року, був мобілізований до лав Збройних сил України.  Служив старший солдатом військової частини  А 2582.

Загинув 20 березня 2022 року, несучи службу в Херсонській області. Отримав баротравму голови і тулуба під час вибуху. Похований  28 березня у с. Новоселиця. У нього залишились батько Петро, мати Валентина, три  брати Олександр, Юрій, Олег і сестра Олена.

 Указом Президента України  №8/ 2023 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та  територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений посмертно орденом  «За мужність» III ступеня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь