Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Хотинській багатопрофільній лікарні відкрили відділення стаціонарної реабілітації

Дата: 03.04.2024 09:04
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

📍У Хотинській багатопрофільній лікарні відкрили відділення стаціонарної реабілітації. У січні Хотинська лікарня підписала договір з НСЗУ за пакетом «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям у стаціонарних умовах». За перший квартал амбулаторно послуги з реабілітації у закладі отримали 174 людини.

🏥Відділення стаціонарної реабілітації на 20 ліжок загальною площею 340 м2 створили на базі колишнього неврологічного відділення та змонтованого модульного корпусу. На капітальний ремонт спрямували 5 млн грн. Тут забезпечені комфортні умови перебування пацієнтів та безбар’єрний доступ для маломобільних груп населення. З пацієнтами працюють відповідні фахівці-реабілітологи.

💰Для повноцінного функціонування відділення закупили реабілітаційне обладнання, приміщення обладнане багатофункціональними ліжками. Це гуманітарна допомога від німецьких партнерів. Також Президент бізнес-спільноти CBG Сергій Левенець спільно з німецькими партнерами Blau-Gelbes Kreuz передали Хотинській багатопрофільній лікарні 13 спеціалізованих пневматичних тренажерів Enlaf-Novius для реабілітації військових. Вдячний благодійникам за підтримку надзвичайно важливої справи.

✅Цьогоріч в нашій області уже 11 закладів надають амбулаторну та стаціонарну реабілітаційну допомогу, 9 закладів законтрактовані окремо на амбулаторну реабілітаційну допомогу, 3 заклади проводять реабілітацію дітей віком до 3-х років.

🇺🇦Надання якісної реабілітації – одне з пріоритетних завдань в галузі охорони здоров’я.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь