Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Меморандум про співробітництво між начальником районної військової адміністрації Віталієм ЯКУБЕНКО та керівником громадської спілки "Спортивно-оздоровчий табір "ТВІЙ ТАБІР" (SPORTS-HEALTH CAMP "YOUR CAMP") Ігорем ТИМКО

Дата: 04.04.2024 13:51
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

‼️Начальник районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО та керівник громадської спілки "Спортивно-оздоровчий табір "ТВІЙ ТАБІР" (SPORTS-HEALTH CAMP "YOUR CAMP") Ігор ТИМКО уклали Меморандум про співробітництво та організацію взаємовідносин.

📝 Досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та координації зусиль щодо оздоровлення та відпочинку дітей військовослужбовців, яких було поранено, які зникли безвісти, які були в полоні, які загинули, захищаючи Україну та дітей із сімей соціально-незахищеної категорії громадян району.

🧑‍🤝‍🧑👭Спортивно -оздоровчий табір "ТВІЙ ТАБІР» розташований за адресою с. Ржавинці, вул. Партизанський хутір, 16 , Чернівецький район, Чернівецької області. Це місце - де молодь і діти цікаво та активно проводять свій вільний час. Тут вони зможуть знайти нових друзів і отримати масу яскравих вражень та реалізувати свої таланти.

💙💛Щоб відволікти дітей від переживань, пов’язаних з війною, організатори підготували насичену і цікаву програму. Діти зможуть відпочити фізично, морально, духовно і емоційно розвантажитися.

🇺🇦Сильні, бо єдині!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь