Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Незабутні: Буковина пам'ятає

Дата: 08.04.2024 11:10
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

СЕРГІЙ МЕЛЬНИК

Сміливий, працелюбний, відвертий, небагатослівний – таким його запам’ятають друзі. Сергій Мельник не ховався від куль та снарядів, він мужньо пережив найстрашніші моменти та всі нелюдські випробування, що випали на долю його підрозділу. Втім, серце героя не витримало побаченого і пережитого. Захисника не стало у 45 років.

Народився Сергій Анатолійович Мельник 6 серпня 1978 року в селі Нагоряни Кельменецької громади Дністровського району Чернівецької області. Закінчивши Грушовецьку середню школу, навчався у Кельменецькому професійному ліцеї, здобув спеціальність тракториста-машиніста. Опісля пішов працювати. Оженився. Разом із дружиною Людмилою виховував двох синів – Вадима і Давида, проживав у селі Грушівці. Сергій був людиною прекрасної душі, відкритого і доброго серця, мав «золоті» працьовиті руки. Був хорошим сім’янином.

Із перших днів війни Сергій пішов захищати рідну землю від ворожої навали. Служив у 107-й окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ, воював на передовій. Мав позивний «Покемон». І хоча Бог милував від ворожої кулі та поранення, але натруджене зболене серце не витримало непосильного навантаження і зупинилось навіки 26 вересня 2023 року. Він поспішав до рідного дому, до дітей, дружини та батьків, але не доїхав до них якихось 6 кілометрів. Смерть розпорядилась по-своєму.

27 вересня жителі сіл Грушівці та Нагоряни провели героя в останню путь. Сергій Мельник назавжди залишиться у серцях своїх односельців та побратимів доброзичливим, чесним, порядним, відповідальним, мужнім захисником України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь