Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Чернівцях відбувся агрофорум «FIT for Ukraine Буковина: Переробка фруктів та овочів», участь в якому взяла перша заступниця начальника районної військової адміністрації Наталія Решетнік

Дата: 15.04.2024 08:28
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

👉В Чернівцях відбувся агрофорум «FIT for Ukraine Буковина: Переробка фруктів та овочів», участь в якому взяла перша заступниця начальника районної військової адміністрації Наталія Решетнік.

☝️Форум організовано Чернівецькою обласною адміністрацією спільно з урядовим офісом із залучення та підтримки інвестицій Ukrainelnvest та Проєктом USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» в рамках серії галузевих аналітичних заходів для інвесторів, зацікавлених у відновленні України, FIT for Ukraine.

🍏🥦🍎В ЕХРО-зоні серед інших товаровиробників області було представлено продукцію мешканців с. Перебиківці Клішковецької громади, ТОВ «Молодіжна аграрна спілка» Сокирянської громади та ТМ "ПАНСІК" Недобоївської громади для ознайомлення та налагодження діалогу, співпраці та комунікації з новими партнерами та інвесторами.

👉Село Перебиківці Клішковецької громади славиться овочами не лише по всій Україні, але і за її межами. Тут люди вирощують капусту, помідори, кабачки, баклажани, перці, ротонду.

🫱Товариство з обмеженою відповідальністю «Молодіжна аграрна спілка» Сокирянської громади впевнено входить до числа найбільших виробників та експортерів плодової продукції, продовжує просувати свої плоди на міжнародних ринках.

🥤"ПАНСІК" Недобоївської громади знають не тільки на Буковині, а і далеко за її межами. Для крафтового виробництва соку прямого віджиму використовують різні сорти яблук, до соку не додають цукру.

🇪🇺Також, у форумі брали участь представники Польського агенства з інвестицій та торгівлі (РАІН), польські та румунські підприємства, які працюють в галузі переробки плодоовочевої продукції, іноземні компанії, які зацікавлені в інвестуванні в Україну.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь