Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник районної військової адміністрації та його заступник привітали військовослужбовців 31 прикордонного загону з професійним святом - Днем прикордонника

Дата: 30.04.2024 16:00
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

🟢30 квітня вшановуємо мужність і героїзм захисників державного кордону України.

‼Начальник районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО та його заступник Віталій ПОПОВ привітали військовослужбовців 31 прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича, які охороняють ділянку державного кордону з Республікою Молдова на території Дністровського району, а саме відділи прикордонної служби «Мамалига», «Кельменці», «Сокиряни» з професійним святом - Днем прикордонника.

📝 За високу професійну майстерність, зразкове виконання обов’язків, старанність, проявлену ініціативу та відданість Україні прикордонників відзначено Подяками районної державної адміністрації.

🎉 Вітаємо та щиро дякуємо за сумлінну службу, мужність та вірність своєму народу. У цей нелегкий час прикордонники виконують одне з найважливіших завдань - зберігають недоторканість та спокій на рубежах української землі.

⚡ « Ви стоїте на захисті безпеки та миру не лише України, але й усієї Європи. Всім, хто виконує службово-бойові завдання із захисту державного кордону сьогодні, бажаємо повернутися додому з миром, живими та неушкодженими. Схиляємо голови перед героями-прикордонниками, які віддали життя за Україну. Будьмо гідними їх пам'яті!», - зазначив у своїй вітальній промові очільник району.

💙💛Пишаємося нашими зеленими беретами і дякуємо за службу!

🇺🇦Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь