Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Дністровської районної військової адміністрації Віталія ЯКУБЕНКА з нагоди Дня Української Державності

Дата: 15.07.2024 09:30
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

🇺🇦Сьогодні Україна вперше відзначає День української державності.
ℹ️28 червня 2023 року президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради України законопроєкт, який переносить День Української Державності з 28 липня на 15 липня.

☝️Цей день концентрує в собі тисячолітню традицію українського державотворення та символізує зв’язок багатьох поколінь українців, що упродовж віків творили нашу історію.
Недаремно датою Дня державності обрано день хрещення Київської Русі Володимиром Великим. Адже саме ця вікопомна подія остаточно зафіксувала цивілізаційний вибір наших предків жити в колі європейських народів.

💙💛Сьогодні ми знову творимо історію, захищаючи нашу Державу, наш історичний вибір і наше життя від російських загарбників. А тисячолітня традиція української державності дає нам наснаги боротися до Перемоги.

💪Ми є держава!
Від наймолодшого до найстаршого. Від Заходу до Сходу. Військові, медики, оператори ППО. Волонтери, будівельники, водії-механіки. Студенти, енергетики, вчителі. Усі разом ми і є Україна.
Вітаю з Днем Української Державності мешканців Київщини й інших регіонів нашої єдиної країни. Тисячолітня історія та багата українська культура не дає спокою нашим ворогам. Роками росіяни неодноразово намагалися позбавити нас державності. Але поки хтось чіпляється за вигадане минуле, українці твердо стоять на основах своїх традицій і цінностей.

✊Сьогодні нам знову доводиться боронити свою державність та незалежність зі зброєю в руках. І Україна переможе! Бо ми – сильні і єдині та захищаємо своє!
Слава Україні!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь