Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пам’ятаймо про безпеку під час відпочинку на воді

Дата: 19.07.2024 15:00
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

🌞 Спекотна погода, яка тримається останнім часом, все більше спонукає проводити свій відпочинок поблизу водойм. На жаль, нерідко такий відпочинок є досить ризикованим.

📢19 липня 2024 року працівники Дністровського районного відділу ГУ ДСНС України в Чернівецькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами щодо дотримання правил безпечного відпочинку біля водойми у с. Непоротове.

Фото без описуФото без опису

🧑‍🚒Рятувальники відвідали водні об’єкти, заповнені відпочивальниками та рибалками, і вкотре закликали громадян дотримуватись елементарних правил безпеки на відпочинку біля водойм. Людям нагадали про небезпеку купання та пірнання у непристосованих для цього місцях та закликали не заходити у воду після вживання алкогольних напоїв.

☝️Особливу увагу рятувальники приділили батькам із дітьми. Вони закликали у жодному разі не випускати малечу з поля зору і дозволяти їм купатися лише у присутності дорослих. Окрім того, рятувальники розповіли правила надання першої допомоги потопаючому.

Фото без описуФото без опису

📝 Усім відпочивальникам, з ким вдалося поспілкуватись, фахівці служби ДСНС вручили інформаційно-просвітницькі листівки із зазначенням правил безпеки на воді та екстреного номера Служби порятунку «101»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь