Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Corteva Agriscience розпочинає реєстрацію на освітньо-грантову програму для фермерок TalentA-2024

Дата: 22.10.2024 15:00
Кількість переглядів: 10

Фото без опису👉Corteva Agriscience розпочинає реєстрацію на освітньо-грантову програму для фермерок TalentA-2024

📃Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2024 задля зміцнення та розвитку жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України. Завдяки програмі учасниці отримають доступ до інформації, яка допоможе їм забезпечити життєздатність власного бізнесу із урахуванням практик сталого розвитку, а також можливість виграти грант для впровадження або розвитку переробки продукції і впровадження складових соціальної відповідальності, що сприятиме досягненню цілей сталого розвитку та задоволення актуальних потреб територіальних громад. Грантовий фонд у 2024 році складає понад 1 мільйон гривень.

🌀Навчальний хаб програми TalentA-2024

Навчальний хаб охоплюватиме широкий спектр тем з управління бізнесом, враховуючи виклики, які постали у зв’язку з війною. Зокрема, учасниці зможуть вдосконалити свої знання щодо агросектору в Україні та за кордоном, вчитимуться тонкощам управління бізнесом, дізнаються як краще реалізовувати свою продукцію, шукати нових клієнтів та канали збуту, і як розвивати свій бізнес через впровадження соціальної відповідальності задля розвитку громади.

❗Навчання триватиме з 18 листопада 2024 до 28 лютого 2025 року. Освітні заходи відбуватимуться у онлайн-форматі в будні дні, щонайменше двічі на тиждень, з 19 до 21 год.

Своїм досвідом з учасницями ділитимуться відомі експерти із викладацької та бізнес-спільноти, а також фахівці компанії компанії Corteva Agriscience, які володіють сучасними знаннями, накопиченими лідером сільського господарства за довгу історію роботи в понад 140 країнах світу.

⚡Грантовий конкурс TalentA-2024

Учасниці, які успішно завершать навчання у програмі, отримають можливість взяти участь у конкурсі та позмагатися за гранти від компанії Corteva Agriscience для розвитку власного бізнесу та соціальної підтримки громад. У 2024 році призовий фонд програми становить понад 1 мільйон гривень і буде розподілений між проєктами, що наберуть найбільшу кількість балів за рішенням членів експертної ради.

Цільове спрямування грантів – локальна переробка агропродукції та виробництво готових продуктів харчування, що сприятиме сталому розвитку та забезпеченню продовольчих потреб територіальних громад.

Для підготовки проєктних заявок та деталізації ідей учасниці отримають менторську підтримку.

✨Зверніть увагу, що участь у грантовому конкурсі не зможуть взяти учасниці, які є працівницями інституцій державної влади та органів місцевого самоврядування, включно з тими, які займають непредставницькі та/чи невиборні посади; учасниці, які особисто або бізнес яких перебувають на окупованих територіях.

Хто може взяти участь❓

Аби долучитись до програми TalentA-2024 жінка-фермерка має відповідати таким критеріям участі:

✅постійно працює в, і/або є власницею/співвласницею сільськогосподарського виробництва (незалежно від форми власності), яке офіційно зареєстроване й здійснює діяльність в агросекторі не менше одного року;

✅жінка або сільськогосподарське виробництво, на якому вона працює, є власницею або співвласницею, зареєстровані у населеному пункті України з чисельністю населення не більше 10 000 осіб;

✅вчасно зареєструвалась для участі в програмі, заповнивши анкету-заявку;

✅на момент заповнення анкети-заявки має 18 років;

✅щодо неї не розглядаються справи про адміністративні правопорушення;

✅не є підозрюваною та/або обвинуваченою у вчиненні кримінального правопорушення;

✅не має судимості за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку;

✅не працевлаштована в групі компаній Corteva Agriscience або юридичних особах, що співпрацюють із Corteva Agriscience для надання послуг;

ознайомилась із Правилами Програми, прийняла їх умови та зобов'язалась їх виконувати.

📃Участь у Програмі є безкоштовною, але її мета – дати знання та ідеї саме тим, хто прагне розвитку та вдосконалення.

Як взяти участь❓

Для цього необхідно зареєструватись за посиланням: bit.ly/3mENlqf

✔️Реєстрація триватиме до 8 листопада 2024 р.

🔰Результати відбору будуть оприлюднені на сайті програми до 16 листопада 2024 р.

Учасниць, які пройшли відбір, буде особисто повідомлено про результати через контакти, зазначені в формі реєстрації

📃Більше інформації про програму: https://bit.ly/41SG7iq

👉Про програму TalentA

📃TalentA – міжнародна інноваційна освітньо-грантова програма для розвитку та підтримки талановитих сільських жінок-фермерок і покращення продовольчої безпеки їхніх громад. Ініційована компанією Corteva Agriscience у 2019 році разом із Федерацією асоціацій сільських жінок Іспанії (FADEMUR) в Іспанії, програма нині успішно реалізується також в Україні, Польщі, Португалії, Румунії, Молдові, Угорщині, Аргентині, Чилі та об’єднала вже понад 1000 талановитих фермерок.

В Україні компанія Corteva Agriscience реалізує програму TalentA вже вп'яте. Програма – один із соціальних проєктів, що підтримуються компанією з метою допомоги Україні та наближення Перемоги в умовах повномасштабної війни. Corteva – чи не єдина з компаній-виробників насіння та засобів захисту рослин, яка повністю вийшла з ринків росії та білорусі, докладає значних зусиль для цієї підтримки. Компанія багато уваги приділяє підтримці жіночого підприємництва в сільському господарстві, що зафіксовано в спільній декларації між Сorteva та Міністерством аграрної політики та продовольства. Протягом всього періоду існування програми TalentA в Україні Міністерство є її інституційним партнером.

Ініціатор та координатор програми TalentA:

👉Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience

Організаційний партнер програми TalentA:

Громадська організація «Буковинська агенція регіонального розвитку»

🔔Контакти:

talenta@bard.cv.ua

Офіційні ресурси програми ТалентА:

https://bit.ly/41SG7iq

https://www.facebook.com/talentaukraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь