Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО та його заступник Віталій ПОПОВ вручили Подяки районної військової адміністрації до Дня Героїв волонтерам, благодійникам та меценатам Кельменецької, Рукшинської, Недобоївської та Хотинської

Дата: 26.05.2023 15:25
Кількість переглядів: 51

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису💥Іде 457-й день війни українського народу за свою державу. Підлі російські війська несамовито наносять артилерійські, ракетні та авіаційні удари не тільки по військових, але і по мирних об’єктах інфраструктури , житлових будівлях, дитячих садочках, лікарнях прицільно розстрілюючи мирних мешканців міст і сіл України.

👆 І кожного дня, від початку російського вторгнення, мешканці Дністровського району злагоджено і чітко працюють на перемогу. Звичайні люди, які за покликом серця відгукнулися на заклик про допомогу і своїми милосердними вчинками та гуманітарною допомогою підтримували і продовжують підтримувати учасників бойових дій, та тих, хто опинився у скруті через російську агресію.

‼️ Начальник районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО та його заступник Віталій ПОПОВ вручили Подяки районної військової адміністрації до Дня Героїв волонтерам, благодійникам та меценатам Кельменецької, Рукшинської, Недобоївської та Хотинської територіальних громад за їх активну громадянську позицію, патріотизм та вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху в районі, допомогу Збройним силам України і наближення дня нашої перемоги.

🇺🇦Крокуємо до перемоги разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь