Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 2 червня 2023 року, начальник районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО взяв участь в урочистому заході з нагоди свята Останнього шкільного дзвоника в Кельменецькому ліцеї-опорному закладі Кельменецької селищної ради

Дата: 02.06.2023 15:57
Кількість переглядів: 56

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису‼️Сьогодні, 2 червня 2023 року, начальник районної військової адміністрації Віталій ЯКУБЕНКО взяв участь в урочистому заході з нагоди свята Останнього шкільного дзвоника в Кельменецькому ліцеї-опорному закладі Кельменецької селищної ради.
💐Віталій Вікторович привітав школярів, учителів і батьків із закінченням навчального року. Звертаючись до випускників 9-х і 11-х класів він зазначив, що кожен із них буде творцем власного життя і побажав обрати правильний життєвий шлях та досягнути поставленої мети.
🏆За сумлінну, творчу, подвижницьку працю на освітянській ниві, високу професійну майстерність у підготовці учнів до обласних етапів Міжнародних та Всеукраїнських олімпіад і конкурсів очільник Дністровського району вручив Грамоти обласної державної адміністрації кращим вчителям Кельменецького ліцею-опорного закладу Кельменецької селищної ради КРИВІЙ Дані Василівні, БІЛОБРИЦЬКІЙ Ірині Миколаївні, ТКАЧ Світлані Анатоліївні, БІЛІЙЧУК Марії Анатоліївні та подякував за роботу.
💙💛Цього дня у Кельменецькому ліцеї-опорному закладі лунали пісні, кружляли в танці діти, звучали добрі, теплі слова вчителів, світились радістю і сумом очі випускників та сповнені гордістю і хвилюванням обличчя їхніх батьків.
🇺🇦Любов до України, незламність народу, високі ідеали патріотизму, згуртованість приведуть нас до поставленої мети. А мета у нас одна – ПЕРЕМОГА!
Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь