Дністровська районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фахівці Дністровського районного відділу ГУ ДСНС України у Чернівецькій області спільно з представниками місцевого самоврядування та поліції провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями Сокирянської ТГ

Дата: 08.12.2023 11:00
Кількість переглядів: 188

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

📍З метою зменшення кількості пожеж у житловому секторі рятувальники щодня проводять профілактичні бесіди з громадянами. Цього разу фахівці Дністровського районного відділу ГУ ДСНС України у Чернівецькій області спільно з представниками місцевого самоврядування та поліції провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями Сокирянської ТГ.

☝️Під час рейду, рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки, розповіли про основні причини виникнення пожеж: перенавантаження електромереж, несправність пічного та газового опалення, необережне поводження з вогнем під час паління.

🔴Співробітники Служби порятунку зауважували, що через людську недбалість, халатність та нехтування елементарними правилами пожежної безпеки, внаслідок пожежі люди втрачають не лише майно, але й здоров’я та життя. Щоб люди не забували життєво важливі поради, рятувальники вручали громадянам листівки з правилами пожежної безпеки.

❗Державна служба України з надзвичайних ситуацій нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки, дотримуючись яких можна запобігти виникненню пожежі у власній оселі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь